Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Debut trailer

|

Indulhat a családi mozidélelőtt a GSO-val. Elsőként egy hangulatos elmegyógyintézetbe látogatunk el.

Hirdetés

Kifejezetten hétvégi hangulatot áraszt magából a Batma: Akham Asylum bemutatkozó videója. Természetesen nem a fröcsögő vérre, és a kisminkelt Jokerre gondolok - bár nekem volt egy nagybácsim aki hasonlóan nézett ki - hanem arra az érzésre amit bizonyára sokan ismernek már. A hétvégi családlátogatások alkalmával nyugodt otthonunk nem egyszer válik bolondokházává, ahol minden szobában egy rokon, miközben a család nőtagjai a konyhában kapnak frászt, mert nem készül el az ebéd időben. Szerencsére a Rocksteady programozói nem ilyesfajta szituációba helyezték az új Batman történetét. A valamikor jövőre megjelenő akció-kalandjáték egyik filmhez sem kapcsolódik, a fejlesztők saját kútfőből dolgoztak ezúttal. Túlzottan sok információ nem áll rendelkezésre egyelőre, de állítólag nem csak egyszerű ütök-vágok-amputálok alkotásra lehet számítani. A történet szerint Joker feladja magát, de ez csak trükk. Célja, hogy átvegye az irányítást az elmegyógyintézet felett, ahová beutalják őkelmét egy kis kényszerpihenőre. A terv valószínűleg sikerül, mert különben nem lenne játék...



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)