Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Elérhető a demó

|

Az NVIDIA jóvoltából megérkezett a Batman: Arkham Asylum demója, természetesen 3D szemüveg támogatással.

Hirdetés

A rossz hír után egy jó. Igaz, hogy a Batman: Arkham Asylum PC-re csak szeptemberben érkezik, de kárpótlásul az Nvidia közkézre bocsátotta a demót. A nem piskóta, 2 gigabájtos szösszenet immár elérhető, és támogatja a 3D szemüveget is, jól.

Az Eidos letette a nagyesküt, hogy idén csak extra minőségű játékokat kapunk tőlük, így a Batman: Arkham Asylum esetében is mindent megtesznek, hogy hibátlan, szórakoztató alkotás kerüljön a boltokba. Most kipróbálhatjuk, mire számítsunk szeptemberben. A demó elérhető PS3-ra, és Xbox 360-ra is. Alant néhány letöltési link, de remélhetőleg hamarosan lokálból is húzhatjátok, csak egyelőre még nem ért be senki a szerkesztőségbe.

Batman: Arkham Asylum demó/worthdownloading

Batman: Arkham Asylum demó/fileshack

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)