Hirdetés

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition a láthatáron

|

A denevérköpenyes bosszúálló legújabb játékos feldolgozása olyan jól sikerült, hogy több Év Játéka díjat is besöpört. Ennek örömére hamarosan új kiadással találkozhatunk.

Hirdetés

Személy szerint azért rajongok a Gold, Platinum vagy épp GOTY (Game of the Year) kiadásokért, mert általában tartalmaznak minden extrát, ami az alapjáték megjelenését követően látott napvilágot.



A 2009-es esztendő abszolút meglepetésjátéka, a Batman: Arkham Asylum folytatásának bemutatkozására még várnunk kell egy darabig, így akinek eddig kimaradt, a közeljövőben nyugodtan beruházhat az Év Játéka kiadás egy példányába, amely a BBFC korhatárbesorolásért felelős szervezet honlapjának tanúsága szerint már itt kopogtat az ajtónkon. A megjelenési dátumra, illetve a tartalomra vonatkozó konkrétumokkal nem szolgálhatok, ám mindkét DLC (Insane Night, Prey in the Dark), a GameStop előrendelőinek (Dem Bones) tartogatott és a gyűjtői változatba pakolt (Crime Alley) challenge térképek, továbbá a PS3 exkluzív játszható Joker karakter elképzelhető, mint a Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition extra adaléka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)