Hirdetés

Batman: Arkham Asylum gameplay trailer

|

A legújabb trailernek köszönhetően bepillantást nyerhetünk a játékmenetbe és megismerhetjük Batman néhány trükkjét.

Hirdetés

A Square Enix szárnyai alatt talán biztonságra lelő Eidos egyik legfontosabb 2009-es címe a Batman: Arkham Asylum. Meglehetősen furcsa egyébként, hogy a pszicho-thrillernek is beillő Arkham Asylum képregényből ihletet merítő adaptáció komor hangulata ellenére a családbarát besorolás - és vélhetően a jobb eladások - miatt feláldozta a vért, és a halált, minek következtében szeretett bőregerünk nem veszi el senki életét. Skandallum!

batman-arkham-asylum-gameplay-trailer-gstv.jpg


Ha túltettettétek magatokat a sokkon, javaslom, vessetek néhány pillantást a friss videóra, ami kommentár kíséretében prezentálja, hogy hősünk milyen módon képes elbánni ellenfeleivel. Rárobbant valakire egy falat, szépen és halkan cserkészi be, majd kapja fojtófogásba áldozatát, netán lendületből lerúgja a lépcsőn, vagy egyszerűen addig veri, amíg el nem ájul. Egy jó tanács a végére: ne akarjátok utánozni!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)