Hirdetés

Batman: Arkham Asylum gépigény

|

Az Eidos volt szíves közölni, a nagyon várt Batman: Arkham Asylum gépigényét.

Hirdetés

Az új Batman játék igen pofásnak tűnik, az eddig kiderült infók alapján. A kellőképpen nyomasztó környezet, a pompás grafika egész újszerű játékélményt ígér. A tökéletes élményhez persze nem árt, ha a játék riccenés nélkül fut a gépünkön. A konzolos népek csak imádkozhatnak a szaggatásmentes futásért, de a PC-sek akár tehetnek is valamit az ügy érdekében.

Igaz, hogy az ember szívesen játszik max felbontáson, minden csúszkát kimaxolva, főleg a marketing célból kibocsátott képeket, videókat elnézve, de ez nem mindig lehetséges. Az egyszerű embernek nem áll rendelkezésre - általában - a világ legcombosabb gépe, így aztán jönnek a kompromisszumok. A Batman: Arkham Asylum esetében azonban úgy néz ki, nem kell nagyon parázni. A gépigény elég barátságos, de ugye tudjuk, hogy egy ilyen masinán azért nem kell maxra tolni mindent.

Minimum
o CPU: Intel single core 3 Ghz or AMD equivalent
o Memory: XP = 1 GB, Vista = 2GB
o GPU: Shader Model 3 NVidia 6600 or ATI 1300 or higher

Recommended
o CPU: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Dual core)
o Memory: XP = 2GB, Vista = 3GB
o GPU: NVidia 7900 GT or higher
Enhanced for multi-core

Sajnos úgy néz ki, hogy PC-n nem játszhatunk Joker bátyóval, viszont a gépigényt szemügyre véve feltűnik, hogy támogatja a többmagos procikat. Ez azért jó hír, hiszen manapság egy Dual-Core, vagy Core 2 Duo lassan alapfelszereltség minden gamer számítógépben. A Batman: Arkham Asylum júniusban érkezik, PC-re, Xbox 360, és Playstation 3 konzolokra. Szeretettel várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)