Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Ingyenes DLC a jövő héten?

|

Ugyan hivatalos megerősítés nem érkezett, de egy kis érdekességet kaptak azok, akik betöltötték a Batman: Arkham Asylumot.

Hirdetés

Ez az érdekesség egy üzenet volt, melyet a Batman: Arkham Asylum főmenüjében alul található, híreket tartalmazó csíkon lehet olvasni, és valahogy így szól: "Ingyenes letölthető tartalom érkezik kilenc napon belül!" (azaz szeptember 17-én). De mégegyszer, ez egyáltalán nem hivatalos, csak érdekesség.

Egy interjúban Paul Crocker ugyan említést tett "a DLC"-ről, de nem mondott róla semmi használhatót. Várjuk a hivatalos bejelentést, ami nemsokára remélhetőleg jön, hiszen ehhez a remek játékhoz dukál egy letölthető csomag. Odaát a Joystiq-nál bizonyítékot is láthattok, amint megtudunk valamit, azonnal jelentkezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)