Hirdetés

Batman: Arkham Asylum jár az Nvidia kártyák mellé

|

Aki eddig tanakodott milyen videókártyát vegyen, ne sokáig habozzon. Az Nvidia új akciója keretében egy Batman: Arkham Asylum jár minden vásárlónak.

Hirdetés

A hamarosan induló akció keretében, minden olyan személy, aki GeForce GTX 260, GTX 275, vagy GTX 285 kártyát vásárol, egy kupont is kap ajándékba, melynek segítségével letöltheti a Batman: Arkham Asylum-ot.

Kedves ajánlat, és aki úgyis videókártya vásárlás előtt áll talán érdemes elgondolkodnia. A Batlman: Arkham Asylum amúgy is támogatja a PhysX-et, ami ugye Nvidia speckó, és bár Carmack szerint hülyeség, ha már van, akkor miért ne használnánk? A Batman: Arkham Asylum szeptember 15-én érkezik, de arról egyelőre nincs infó, hogy az akciós Nvidia kártyák pontosan mikortól lesznek kaphatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)