Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Joker játszható lesz PS3 konzolon

|

Joker, az azonos című képregény ihlette Batman: Arkham Asylum főgonosza, játszható karakterként lesz elérhető PlayStation 3 konzolokon.

Hirdetés

Amennyiben multiplatform fejlesztésekről van szó, megszokhattuk már, hogy attól függően, ki melyik készülékre - legyen az PC, PS3, X360, vagy Wii - van aki jobban jár, mint a többiek. Általában valamilyen okból a platformok némelyike előnyt élvez a többivel szemben, ami az esetek többségében extra  - akár később letölthető - tartalmakban nyilvánul meg. Ez alól a Batman: Arkham Asylum sem kivétel.



A hivatalos sajtóközlemény szerint ez a kiváltság csak azokat a játékosokat illeti meg (rövid távon biztos), akik PS3 konzolra szerzik be Rocksteady Batman: Arkham Asylum című játékát. Arról persze szó sincs, hogy az állandóan vigyorgó őrült bőrébe bújva játszhassuk végig az Arkham Asylum sztoriját, bár biztos érdekes lenne talpnyalóinkat utasítgatva átkutatni minden sötét sarkot a fránya bőregér után.



Nem, erre sajnos nem lesz lehetőségünk, viszont a Challenge mód térképein Batman helyett Jokert is terelgethetjük. Az kifejezetten érdekelne, milyen képességekkel rendelkezik a megjelenés után a PSN hálózatáról ingyen és bérmentve lerántható karakter, de sajnos ezt még nem részletezték a Square Enix tulajdonába került Eidos és a Rocksteady illetékesei.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)