Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Késik a bosszúálló bőregér

|

Kisebb csúszásra számíthatnak a Batman: Arkham Asylum jövendőbeli rajongói, lévén az Eidos módosította a premier időpontját.

Hirdetés

Sajnálatos módon napra pontos információval nem szolgálhatunk a Batman: Arkham Asylum megjelenését illetően, de azt hivatalosan is megerősítette a néhány napja a Square Enix tulajdonába került Eidos, hogy az eleddig a nyári hónapok elejét-közepét megcélzó terveken módosítottak.



Tették mindezt annak érdekében, hogy a Batman: Arkham Asylum a lehető legmagasabb minőséget képviselve, a lehető legkevesebb programhibával terhelve mutatkozhasson be a nagyközönség előtt. Igaz, ami igaz, valóban ránk fér már egy igényes képregény adaptáció, hiszen a múltban többnyire csak ipari hulladéknak nevezhető bit- és bájthalmazokat kaptunk drága pénzünkért.



A játszható Joker karakterrel felvértezett PS3, az őrült bohócot nélkülöző X360, és tűrhető gépigénnyel rendelkező PC-s változatok a legújabb elképzelés szerint nyár végén jelennének meg, ami augusztus utolsó napjaira enged következtetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)