Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Még a héten demózhatunk

|

Az utóbbi évek talán legígéretesebb képregény adaptációja hamarosan kipróbálható lesz.

Hirdetés

Adaptációk szempontjából - legyen szó film, képregény, vagy képregényből készített film alkott alapról - merőben szokatlanul alakult az idei esztendő. Míg korábban megszokhattunk, hogy minden egyes feldolgozás színvonala a béka hátsója alatt van, addig idén több alkalommal is kellemesen csalódtunk. Személy szerint a Wanted: Weapons of Fate és az X-men Origins: Wolverine játékokat tudnám a vártnál jobban sikerült billoggal megjelölni.



Minden valószínűség szerint a Batman: Arkham Asylum is a pozitív meglepetések táborát fogja gyarapítani. A jórészt a címben is szereplő elmegyógyintézet falai közt játszódó lopakodós, kőkemény akció, továbbá szerepjátékos elemekt is tartalmazó, UE3 által megmozgatott alkotásról előzetes képet alkothatunk már a héten, egészen pontosan augusztus 7-én, azaz pénteken.



A sajtóközlemény szerint PC, PS3 és X360 platformokra megjelenő Batman: Arkham Asylum demó révén a játék elejébe nyerhetünk bepillantást. Végignézhetjük, amint Gordon parancsnok és a Sötét Lovag rábízza Jokert az intézet ápolóira. Azonban rövidesen elszabadul a pokol, a festett arcú őrült átveszi az irányítást. A próbaverzió végigjátszása során Batman sunnyogó és harcos oldalát egyaránt kipróbálhatjuk, s ha nem is küzdhetünk meg legnagyobb ellenfeleivel, egy-egy pillantást azért vethetünk rájuk, csak hogy még nagyobb kedvet kapjunk a teljes verzió megvásárlásához.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)