Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Most már Mark Hamillel

|

A Warner Brothers megerősítette a friss pletykát, hogy Mark Hamill szerepelni fog a Batman: Arkham Asylumban.

Hirdetés

Az első képek alapján igen ígéretesnek és hangulatosnak tűnő Batman: Arkham Asylum a hírhedt elmegyógyintézetbe helyezi hősünket, ahol legnagyobb ellenségei között találja magát. Mivel 2008-at írunk, így a technológia csodáinak köszönhetően ezek az ellenségek meg is fognak szólalni, ráadásul a Jokert személyesen Mark Hamill fogja életre kelteni.

Batman: Arkham Asylum - 15. kp

Hamill (akit még a kevésbé tájékozottak is ismernek Luke Skywalker néven) elég szép karriert futott be szinkronszínészként, és számtalan rajzfilmben és játékban hallhattuk már a hangját. Többek között (és ezért ez az erősen pozitív hangvétel a cikkben) ő volt Joker a Batman: The Animated Series-ben, a Batman Beyond: Return of the Joker-ben és számos további Batman játékban, tehát egyáltalán nem idegen számára a karakter. Persze ez még semmit nem mondd el a játék minőségéről, de legalább még egy ok a bizakodásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)