Hirdetés

Batman: Arkham City - Elment Harley Quinn hangja

|

Bár Joker szemrevaló segítője visszatérő szereplő lesz a Batman: Arkham City akciójátékba, a hangját kölcsönző szinkronszínésznő nem.

Hirdetés

Mindig is Arleen Sorkin volt Dr. Harleen Quinzel (Harley Quinn) hangja, a rajzfilmek és a Batman: Arkham Asylum után törvényszerű lett volna, hogy a Batman: Arkham City-ben is ő legyen Joker segítőtársának szócsöve.



Mégsem így alakult, nem kis meglepetésre húsz évvel fiatalabb Tara Strong kapta a feladatot, akit viszont Batgirl és a Huntress hangjaként ismerhetnek a rajongók.
A személycsere oka nem ismert, de bízzunk benne, hogy nem ezen múlik majd a Batman: Arkham City sikere, ami egyébként az elődjénél jóval hosszabb kalandnak ígérkezik. Csak a fő történetszál felgöngyölítése igényel 25 órát, ám ha a mellékküldetésekkel is foglalkozunk és felderítjük a városrész utolsó négyzetcentiméterét is, akkor a játékidő elérheti a 40 órát is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)