Hirdetés

Batman: Arkham City launch party a Club 4 Playersben

|

Az új Batman nagyon jól sikerült. Nagyon-nagyon jól.

Hirdetés

Lássuk csak az eddigi értékeléseket - Xbox 360 verzió 20 értékelés alapján 94,58%, PS3-as 9 értékelés alapján 97,78% a MetaCritic score pedig 95. Ez azt jelenti, hogy kimagasló játékról van szó.

 

Ezért a magyar forgalmazó a CNG.hu méltó módon, ismét gamerek között szerette volna megünnepelni a 2011. október 21-én megjelenő Batman: Arkham City játékok boltokba és konzolokba kerülését (a játék PC változata november hónapban érkezik majd).

A Club 4 Players és a PlatinumShop segítségével, a CNG.hu közreműködésével veszi kezdetét 2011. október 21-én 19 órai kezdettel a rendezvény, ahol játszhattok Denevérember új kalandjával és közben kulturáltan szórakozhattok is.

Nyereményjáték is lesz, méghozzá bőséges, ahol a következőket nyerhetitek meg:

-          Batman: Arkham City játékszoftverek (X360 és PS3 változat is!)

-          Batman: Arkham City poszterek

-          Batman: Arkham City pólók

Természetesen mindenkit szeretettel bárnak! Izé, várnak!  

 

 

Eredeti méretért katt a képre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)