Hirdetés

Batman: Arkham City - négymillió egy hét alatt

|

Ahogy az várható volt, a Batman: Arkham Asylum folytatása is többmilliós eladásokat produkált már az első héten.

Hirdetés

A Batman: Arkham Asylumra 2009-es megjelenésekor az első héten nagyjából kétmillióan voltak kíváncsiak, ezzel szemben az Arkham City-ből több mint 4.6 millió fogyott világszerte, pedig Európában csak négy napja kapható.

"A Rocksteady csapata minden erejével azon dolgozott, hogy a lehető legjobb Batman-élményt hozza el, így hihetetlenül elégedettek vagyunk a kitűnő visszajelzéssel, amit a közösségtől kaptunk," - mondta a Rocksteady igazgatója, Sefton Hill. Van is mire elégedettnek lenniük, hiszen a Batman: Arkham City PlayStation 3 verziója jelenleg 96 ponton áll a Metacritic-en, míg az Xbox 360-as kiadást a kritikusok 95 pontra értékelték. A játék PC verziója november 18-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)