Hirdetés

Batman: Arkham City - októberben kinyílnak a kapuk

|

Végre nyilvánosságra hozták a Batman: Arkham City megjelenési dátumát.

Hirdetés

Batman legújabb kalandjaiba nagyából fél év múlva csöppenhetünk bele.

A kiváló Batman: Arkham Asylum után érthető, hogy a játékosok epekedve várják a folytatást, amely hasonlóan izgalmas perceket ígér, már amennyire a videók és képek alapján megmondhatjuk. A Batman: Arkham City megjelenése ugyan nincs közel, de már legalább tudjuk, hogy mikorra kell félretett pénzünket videojátékra váltani, ugyanis a Warner bejelentette, hogy október 21-étől Európaszerte lesz lesz megvásárolható. Az Arkham Asylum már nem elég a bűnözőknek, Gotham City egy részét is az elmegyógyintézethez kellett csatolni, melyet minden Xbox 360, PlayStation 3 és PC tulajdonos bebarangolhat. Három új kép is érkezett, ezek a következők:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)