Hirdetés

Batman Arkham - ez volna a harmadik rész?

|

Az Arkham Asylum és az Arkham City után nem kizárt, hogy hamarosan újabb játékban üdvözölhetjük a denevérembert és pajtásait.

Hirdetés

Januárban, majd februárban is felröppent a Rocksteady-féle Batman széria harmadik epizódjának híre, és mivel folyó hónapban még nem volt pletyka róla, a Rocksteady gyorsan dobott egy csontot nekünk, amin áprilisig csámcsoghatunk - persze csak akkor, ha nem jelentik be az új Arkham játékot az elkövetkezendő hetekben.

Mindenféle előzetes jel nélkül eltűnt a Batman: Arkham Asylum Facebook oldala, az Arkham Cityéből pedig eltűnt a "City" szó. Ez jelentheti azt, hogy a Rocksteady és a Warner Bros. összesen csupán egy rajongói oldalt kíván üzemeltetni, ráadásul az Arkham Asylumhoz már nem várhatunk új DLC-t vagy közvetlenül kapcsolódó hírt, a bejelentéseket bőven elegendő egy oldalon megosztani. Szerintetek vehetjük ezt egy jelnek, vagy csak átszervezésről van szó? Akárhogy is, itt van egy sablon, amibe beilleszthetjük a megfelelő alcímet: Batman Arkham ... : Game of the Year Edition.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)