Hirdetés

Batman: Arkham Knight - törölték a legjobb gyűjtői kiadást

|

A megjelenés előtt pár nappal a Warner Bros. bejelentette, hogy a Batman: Arkham Knight Batmobile Edition kiadása váratlan körülmények miatt nem jelenik meg.

Hirdetés

Itthon gyakorlatilag minden nagyobb boltnál előrendelésben elfogyott a kb. 60 000 forintba kerülő Batman: Arkham Knight Batmobile Edition, melyben az alapjáték mellett egy fémtok, egy 80 oldalas artbook, egy Batman-képregény, három skin, és egy átalakítható Batmobil található.

Tekintve, hogy a játék jövőhéten jelenik meg, kicsit későn derült ki, hogy a gyűjtői kiadás végül nem kerülhet forgalomba. A Warner Bros. az alábbi sajtóközleményt adta ki az ügy kapcsán:

„Kedves Batman: Arkham rajongók,

Sajnálattal tudatjuk, hogy váratlan körülmények miatt, melyek nagyban befolyásolták eme nagyon limitált kiadású termék minőségét, nem tudjuk kiadni a Batman: Arkham Knight Batmobile gyűjtői kiadását. Nagyon-nagyon sajnáljuk, hogy a helyzet ilyen szerencsétlenül alakult. Aki előrendelte a Batmobile Collector's Editiont, keresse fel a boltot, és teljes mértékben visszakapja a pénzét, vagy választhat egy másik Batman: Arkham Knight kiadást. Mindenki, aki megveszi a játékot, ingyen megkapja a New 52 skin packet, benne Batman, Robin és Nightwing jelmezekkel.”

Pontosan nem tudni, a kiadás mely komponensével voltak gondok, de azért nem nehéz megtippelni. A Batman: Arkham Knight június 23-tól kapható, és a GameStar 2015/06-os lapszámának borítóját díszíti, jó okkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)