Hirdetés

Batman: Arkham Knight - késik a lovag

|

A RockSteady legnagyobb sajnálatunkra ma bejelentette, hogy a Batman: Arkham Knight nem érkezik meg idén. Már a denevérekben sem bízhatunk.

Hirdetés

A RockSteadys Guy Perkins hozta a rosszhírt. A Batman: Arkham Knight csúszni fog, és sajnos nem csak pár hétről van szó, 2015-ben várható a megjelenés. Perkins elmondása szerint több időre van szükségük egy ilyen „szuper ambiciózus” projekt tető alá hozásához.

„Csak szeretnénk a lehető legjobb terméket kihozni, és sajnos ehhez több időre lesz szükségünk. Úgy gondolom, hogy az alapján, amit eddig mutattunk, nyugodtan elmondhatjuk, hogy egy ambiciózus projektről van szó, és szeretnénk, ha a Batman rajongók és a játékosok megkapnák azt a Batman élményt, amit megérdemelnek.”

„Úgy gondolom, hogy nem örülne senki, ha nem fordítanánk rá a szükséges időt a játékunkra. Tényleg csak azt szeretnénk, ha nagyon jól sikerülne.” Egyrészt végtelenül szomorúak vagyunk, másrészt viszont biztosak vagyunk benne, hogy a RockSteady nem a stúdióban pókerezésre fogja használni az extra időt.

Addig is kapunk még Batman játékot, hiszen ősszel érkezik a LEGO Batman 3, ami legalább részben kielégíti a hőshiányunkat. Ti mit szóltok mindehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)