Hirdetés

Batman: Arkham Knight - augusztusban érkezhet az első nagy patch

|

Bár minden problémát egyelőre nem tudnak kijavítani, a fejlesztők már augusztusban szeretnének kiadni egy ideiglenes patch-et, ami megoldást jelenthet a legkritikusabb problémákra.

Hirdetés

A Warner legfrissebb bejelentését a Batman: Arkham Knight Steam oldalán tették közzé. Ebben tudatják a játékosokkal, hogy mikorra is várhatjuk az életmentő frissítést.

A Warner Bros. által közzétett nyilatkozatból megtudtuk, hogy ők, a Rocksteady és a partnereik is mindent megtesznek annak érdekében, hogy már augusztusban kiadjanak egy ideiglenes patch-et. A frissítés megoldást jelent majd a június 27-én közzétett hibák jelentős részére.

 

A kiadó megköszönte a játékosok türelmét és a rengeteg visszajelzést, amit kapnak. Továbbra is folyamatosan figyelik a problémákat, és ha bármi új bekerül a képbe, azt is megpróbálják azonnal kijavítani. A végleges patch valamikor ősszel várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)