Hirdetés

Batman: Arkham Knight - nem lesz panasz a szinkronhangokra sem

|

Olyan sorozatokból és filmekből ismert színészek kölcsönzik hangjukat az Arkham Knight karaktereinek, mint a Breaking Bad, a Gyűrűk Ura, vagy az Alkonyat-filmek.

Hirdetés

Egyre gyakrabban sikerült nagyobb játékos projektekhez szinkronhangnak elcsábítani ismertebb színészeket is, ebből a szempontból elég jót villantott a Batman: Arkham Knight kapcsán a Warner és a Rocksteady is. A most bejelentett színészek egy egyébként is erős csapathoz csatlakoztak, amiben olyan, játékos körökben szupersztárnak számító színészek is szerepeltek, mint Nolan North, vagy Troy Baker.

James Gordon szerepében például a Breaking Bad, és a spinoff, a Better Call Saul szereplője, Jonathan Banks lesz majd hallható, az ő lányát, pedig a Twilight-sorozat Alice Cullenjeként is feltűnt Ashley Greene alakítja majd. Scarecrow hangját John Noble kölcsönzi majd, akit a Gyűrűk Ura filmeken kívül A rejtély (Fringe) című sorozatban is sokat láthattuk.

Nightwinget Scott Porter kelti majd életre, akit olyan helyeken láthattatok, mint a Zene és Szöveg című film, a Szívek Doktora című sorozat vagy hozzám hasonlóan a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci Jason Streetjeként is emlékezhettek rá. 

Szóval nem rossz a szereplőgárda, ennek fényében még izgalmasabb a nagy finálé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)