Hirdetés

Batman: Arkham Knight - szoborral jön a limitált kiadás

|

Ha még nincs elég Batman szobrotok a polcon, jó hír, hogy a Batman: Arkham Knight limitált kiadásában is helyet kapott egy. Viszont ez most különösen érdekes.

Hirdetés

A korábbi Batman játékok gyűjtői kiadásait egy igazi rajongónak legalább annyira megérte beszerezni, mint magát a játékot, és ez az Arkham Knight esetében sem lesz másképp.

Az Amazon UK-n felbukkant „Amazon.co.uk Exclusive Limited Edition” kiadás, ami neve ellenére nem biztos, hogy tényleg csak náluk lesz kapható, egy stelbookot, egy 80 oldalas művészeti könyvet, egy képregényt, egy skincsomagot és a 12 hüvelyk magas szobrot tartalmazza, melyen egy lehetséges spoiler olvasható.

A felirat, melyet az elején lévő plakettre véstek, úgy hangzik, hogy „Egy hálás várostól, Gotham lovagjának emlékére", ami halványan sugallja, hogy a denevérember kalandjai ezen a szálon valamilyen formában tényleg véget érnek. Nem feltétlenül békésen. Ugyanakkor eljátszhatják ismét azt, mint a legutóbbi filmtrilógiában, hogy Bruce Wayne nem hal meg, csak nyugdíjba vonul. Egyelőre bármi lehetséges, úgyhogy igazából nem is érdemes ezt spoilernek venni, azt meg amúgy is tudjuk, hogy ez lesz a Batman: Arkham sorozat befejező része.

Mit tippeltek, hogyan zárja le a Rocksteady a történetet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)