Hirdetés

Batman: Arkham Knight - lemondhatunk az SLI és Crossfire támogatásról is

|

Minden vágyunk az, hogy végre pozitív híreket is mondhassunk a Batman: Arkham Knight PC-s verziójáról, de a kiadó ismét egy rossz hírt hozott.

Hirdetés

Félévnyi javítgatás és pofozgatás után a PC-s Batman: Arkham Knight már többnyire működik is (amikor mégsem, akkor a Warner Bros. visszatérít), viszont a kiadó arra a szomorú tényre is utalt a közleményében, hogy ez a verzió valószínűleg sohasem lesz már hibátlan. 

Ha eddig még nem kapott volna épp elég rúgást a földön fetrengő PC-s kiadás, most bevisznek neki egy újabbat. Több játékos is rákérdezett a Steamen az SLI és a Crossfire támogatásra, amire a Warner Bros. egyik szóvivője lelombozó választ adott: "Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk a fejlesztőinkkel és a grafikai driverekért felelős partnereinkkel, hogy megvizsgáljuk a több GPU-s rendszerek támogatásának lehetőségét a Batman: Arkham Knight kapcsán. Az eredmény a legjobb esetben is csak nagyon kicsi teljesítményjavulás volt, ráadásul figyelembe vettük azt a magas kockázatot is, hogy ez új hibákat szülhet a játékosoknál. Ennek eredményeként meghoztuk azt a nehéz döntést, a játék nem fogja támogatni a több GPU-s rendszereket."

A szóvivő szerint a Warner Bros. rendkívül csalódott emiatt és elnézést kérnek mindenkitől, akik várták ezt a funkciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)