Hirdetés

Batman: Arkham Origins - az amerikaiak megint többet kapnak

|

Olyan gyűjtői kiadást jelentett be a Warner Bros., melyből éppenhogy már csak az élő denevérek hiányoznak. Az év gyűjtői kiadása is lehet.

Hirdetés

Sokan már a korábban bejelentett, Európának szóló Batman: Arkham Origins gyűjtői kiadással is tökéletesen beérték volna, de ahogy az lenni szokott, Észak-Amerika (és Ausztrália) megint valami sokkal jobbat kap.

A limitált példányszámban kapható, külön névvel egyelőre nem illetett, 120 dolláros Collector's Editionben az alapjáték Xbox 360-as vagy PlayStation 3-as változata mellett egy exkluzív, LED effektekkel felturbózott, közel 23 cm magas Joker szobor, egy 80 oldalas keményfedeles artbook, egy egész estés, Christopher Lee által narrált Necessary Evil: Super-Villains of DC Comics című feature film (ez csak Amerikának jár), egy Batman körözési plakát, a Batwing prototípusának tervrajza, Gotham City sötétben világító térképe, egy Wayne családi fénykép és egy Assassin's intel dosszié kapott helyet. Természetesen a digitális „ajándékok” sem maradnak el, a vásárlóknak Batman legelső ruhája, és egy Deathstroke kihíváscsomag is jár. Aki PS3-ra veszi meg, megkapja a Knightfall packet is, mint exkluzív tartalmat. A Batman: Arkham Origins mindenféle formában október 25-én jelenik meg világszerte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)