Hirdetés

Batman: Arkham Origins - mi a hasonlóság Kevin Conroy és Deathstroke között?

|

Ugyan ez lehetne a világ legrosszabb viccének felütése, de igazából csak annyi, hogy mindketten benne lesznek a legújabb Batman játékban.

Hirdetés

Csak jó hírünk van a Batman: Arkham Origins-zel kapcsolatban. Először is Kevin Conroy visszatér Batman hangjaként, másodszor pedig Deathstroke játszható karakter lesz a játékban.

A tegnapi Dallas Comic Conon sok mindent elmondtak a fejlesztők a Batman Arkham Origins-ről, de a legfontosabb hír egyértelműen az volt, hogy a repülő igazságosztó patkány újra Kevin Conroy duruzsoló hangján szólal majd meg. Ha nem lenne ismerős az úr neve, a hangja akkor is az lesz, hiszen a Batman: Arkham City-ben és az Injustice: Gods Among Us-ban is (csak, hogy a legfrissebbeket említsem) órákon keresztül őt hallgattátok. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi mindenről volt még szó a játékkal kapcsolatban (és megy az angol), akkor itt van nektek egy 50 perces videó, tele Batmanes érdekességekkel.

Amíg ti Mr Conroy hangján olvasgatjátok a cikket, addig elmondanám a másik jó hírt is. Emlékeztek, hogy a Batman: Arkham City-ben játszottatok egy kicsit a Macskanővel? Na, nem úgy. Úgy néz ki, hogy ez a trend folytatódik, hiszen egy előrendelői DLC-vel egy sokkal egyértelműbb gonosz, Deathstroke bőrébe bújhattok majd egy kis időre. Deatstroke a Batman Arkham Origins fő antihőse lesz, ezért nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a DLC hogy illeszkedik majd bele a játék történetébe. Aki nem akarja előrendelni a Batman Arkham Origins DLC-t, annak sem kell aggódnia, mert ezeket a megjelenés előtti akciókat általában később kiadják sima kiegészítőként is. Csak ugye akkor nem játszhattok vele a kiadás napján.

 

A Batman: Arkham Origins megjelenés október 25-én várható egyszerre a világ minden pontján.

UPDATE: A Warner Montreal hivatalosan megerősítette, hogy Kevin Conroy ugyan benne lesz a Batman: Arkham Origins-ben, de nem a főhős, hanem egy másik, "eddig meg nem nevezett karakter" hangját adja majd.

Kit látnátok még szívesen a Batman franchise-ból az Arkham Origins-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)