Hirdetés

Batman: Arkham Origins - ilyen az ultralight verzió

|

A Denevérember nem csupán kézikonzolokon és asztali gépeken, de flash változatban is rendet rak Gotham városában.

Hirdetés

Miközben türelmetlenül várjuk, hogy megérkezzen a boltok polcaira a Batman: Arkham Origins és Blackgate nevű öccse nem csak idegesen tördelhetjük a kezünket. Példának okáért rögtön itt van a Batman Defend Gotham nevű flashjáték, amelynek címe mindent elmond a játékmenetről.

Batman sokadszorra száll szembe Gotham városának alvilágával és bármennyire is szeretné, nem fogynak az ellenfelek. Mondjuk, akkor vajon mit csinálna? A Batman Defend Gotham során három nehézségi fokozaton (Easy, Medium, Hard) kell végigvergődnünk, amelyek végén egy-egy boss harc vár ránk. Ténykedéseink közben az elpáholt rosszfiúkért folyamatosan pontokat kapunk, amit aztán felhasználhatunk a Bőregér fejlesztésére: így növelhetjük az ütéseinek erejét, az életcsíkunkat vagy az ellenállásunkat. Szórakoztató és időrabló, ezért a Játéközönön a helye:

Batman Defend Gotham játék

Ha ismertek hasonló jóságokat, ne felejtsétek el velünk megosztani a Játéközönön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)