Hirdetés

Batman: Return to Arkham HD Collection - újabb kiszivárgott kép a megjelenésről

|

Egy most kiszivárgott kép alapján úgy tűnik, igaznak bizonyulnak az utóbbi időben felreppent pletykák a ráncfelvarráson átesett Batman gyűjteménnyel kapcsolatban.

Hirdetés

Lassan már azon lepődnénk meg, ha eltelne egy hét újabb Batman: Return to Arkham HD Collection pletyka vagy kiszivárogni látszott információ nélkül. Most egy olasz videojátékkal foglalkozó magazin két oldaláról készült fotón láthatjuk a Return to Arkham névre keresztelt kiadást.

Amennyiben hiteles forrásnak bizonyul az alábbi kép, beigazolódnak a korábbi hírek, melyek szerint az Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkező kicsinosított verzió csak az Arkham Asylum és Arkham City epizódokat tartalmazza, az Arkham Origins teljesen kimarad. Az ár 35 euró, illetve 40 dollár, ezért a pénzét pedig a két játék összes megjelent DLC-jét is megkapjuk. A megjelenés napja is megegyezik a korábbi pletykált június 10-i dátummal (ha esetleg a ti olasz tudásotok is az enyémhez hasonlóan a nullával egyenértékű, akkor kis segítségképpen a fotón a "Giugno 10" jelenti ezt a napot).

Ti be fogtok ruházni a Batman: Return to Arkham HD Collectionre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)