Hirdetés

Batman: The Brave and the Bold - már a Warner-től

|

A Warner alighogy felvásárolta a Rocksteady-t, egyből be is jelentette a Batman: The Brave and the Bold videojátékot.

Hirdetés

Nagy valószínűséggel azonban nem a Rocksteady készíti, vagyis nem tudjuk melyik lenne a jobb, ha ők készítenék, vagy ha nem, ugyanis a Batman: The Brave and the Bold - The Videogame az azonos nevű animációs sorozaton alapul, és kizárólag Nintendo Wii-re és DS-re érkezik.

A játékban visszaköszönnek a sorozatban is látható karakterek, úgy mint persze a Sötét Lovag, Robin, Blue Beetle, Zöld Lámpás vagy Aquaman. Érdekes, hogyha rendelkezünk a játék DS és Wii verziójával is, és kapcsolatot létesítünk a két konzol között, egy új játszható karaktert, BAT-MITE-ot kapjuk, aki DS-en egyedül, Wii-n azonban akár az egyik főkarakter bajtársaként is játszható. A játékban természetesen helyet kap a co-op, hogy az egész család számára kellemes szórakozást nyújtson. Egyelőre nem tudunk semmi egyebet, de szólni fogunk, ha valami kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)