Hirdetés

Batman: The Enemy Within - traileren a jövő héten érkező harmadik rész

|

Hamarosan még nagyobb bajba keverhetjük Bruce Wayne-t a Batman: The Enemy Within harmadik részében, a rá váró nehéz helyzetekből pedig egy kis ízelítőt is kaphatunk az új előzetesben.

Hirdetés

Erősen indult a Batman: The Enemy Within, a sztorin pedig talán még nagyobbat csavart, hogy a második részben Gotham alvilági figuráival kezdett el bandázni Bruce Wayne. A helyzet tovább bonyolódik a harmadik, Fractured Mask című epizódban, amibe hamarosan fejest is ugorhatunk.

Hirdetés

November 21-én jelenik meg a harmadik rész, amiben a hivatalos leírás szerint a Gordon felügyelő és Amanda Waller közötti hatalmi harc egyre jobban kiélesedik, a konfliktusból pedig Bruce sem maradhat ki. Emellett a Harley Quinnékkel kötött veszélyes szövetség is bonyolultabb lesz, úgyhogy valószínűleg a Batman: The Enemy Within legújabb epizódjában is akadnak majd nehéz döntések. A jövő hét keddi megjelenésig viszont mindezt csak az alábbi trailerben láthatjuk.

Nektek hogy tetszik eddig a Telltale-féle Batman-sztori második évada?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)