Hirdetés

Battalion 1944 - hamarosan elrajtol az Early Access változat

|

A Bulkhead bejelentette, hogy mikor jelenik meg korai hozzáféréssel a közösségi kalapozással megvalósuló második világháborús shootere, a Battalion 1944.

Hirdetés

A Battalion 1944 csapata decemberben jelentette be, hogy játékukat Early Access címként szeretnék majd elindítani 2018 elején, ráadásul az árcéduláját is megnyirbálták az eredetileg tervezetthez képest - cserébe a többet fizető Kickstarteres támogatók egyedi skineket és kozmetikai cuccokat tartalmazó loot boxokat kapnak majd kompenzálásként. 

Hirdetés

A Bulkhead most bejelentette, hogy a második világháborús lövöldéje február elsején válik elérhetővé a Steamen Early Access formában. A korai hozzáférésű változat hat játékmódot fog tartalmazni, köztük a Manorhouse V1 map Dominationját és a Liberation térkép Wartide módját. A dátum bejelentéséhez kaptunk egy trailert is, amivel belenézhettek a játékmenetbe:

A Battalion 1944 februári elsejei megjelenése előtt még tartanak egy zárt bétát is. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, a hivatalos honlapon megtalálhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)