Hirdetés

Battalion 1944 - a stúdió végre megszólalt a sokat késő konzolos verziók kapcsán

|

A támogatók már egyre türelmetlenebbek, így a csapat feje most két dolog miatt is bocsánatot kért.

Hirdetés

Ugyan még mindig korai hozzáférésű státuszban van, de PC-n már játszható a Bulkhead Interactive második világháborús lövöldéje, viszont konzolokon még mindig nem elérhető. A támogatók egy része már visszakéri a pénzét, így a stúdió kénytelen volt megszólalni az üggyel kapcsolatban.

Hirdetés

A Kickstarteres siker után elméletileg elrajtolt a Battalion 1944 fejlesztése PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Steamen már egy ideje játszható is az alkotás, viszont a konzolos portokról nagyon kevés részletet tudni, és ez értelemszerűen jó néhány támogatónál kiverte a biztosítékot.

A Eurogamer fel is kereste a Bulkhead Interactive fejesét, Joe Brammert, aki el is ismerte, hogy hibáztak. Brammer először a kommunikáció hiánya miatt kért elnézést, hiszen alig mondtak valamit a konzolos változatokról, majd azért is bocsánatot kért, amiért túlságosan ambiciózus célokat tűztek ki a konzolos megjelenés kapcsán. Túl nagy volt a lelkesedés a Battalion 1944 miatt, és emiatt elérhetetlen határidőt vállalt a csapat.

Brammer nyilatkozatából az is kiderült, hogy senkinek nem térítik vissza a támogatását, mert a jelenlegi tervek szerint a csapat megcsinálja azt, amit a Kickstarteren ígért, még ha egy kicsit később is.

Szerintetek jól kezeli a helyzetet a Bulkhead Interactive?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)