Hirdetés

Battle of the Immortals - Launch trailer

|

Lassan egy-egy új MMO már fel sem tűnik az MMO-k özönében....

Hirdetés

A Battle of the Immortals egy alapvetően külső nézetes, akció-MMORPG, amely legfőképp a PvP-zésre épül.

A játékról annak idején januárban ezt írtam: "a halandók világában, Moteniában játszódik, amelyet az északi isten Loki megtámadott hatalomra éhesen. Más istenek a halandók segítségére siettek és kitört a káosz. Ezt az időszakot nevezték Ragnaroknak. Ez azzal járt, hogy a kontinensek szétszakadtak és hatalmas erejű artifactek tűntek el. 300 évvel ezután a világ még mindig káoszban volt, és a Sors istennője a jövőbe pillantott, hogyan lehetne a káoszból kivezetni a halandókat, azonban még hatalmasabb káoszt látott, amit egy The Dragon Emperor nevű illető okozott. Aztán a The Dragon Emperort egy csapat rebellis elf varázsló végülis kőbe zárta...  Ez a játék sztorija, amelyben 5 klassz közül választhatunk, a játék rendelkezik Soul gear lehetőséggel, ami azt jelenti, hogy a felszerelésünk velünk fejlődik, Hardcore PvE és PvP található benne, területekért kell harcolni, lehet rengeteg petünk stb... stb..."

Elérkezett a Closed beta ideje, szóval hamarosan mindenki kipróbálhatja majd - ehhez itt van egy kis kedvcsináló:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)