Hirdetés

Battleborn - 12 perces előzetes mesél el mindent a játékról

|

Új előzetessel hangolódhatunk a játékra, amíg előtöltjük a mai naptól elérhető béta klienst.

Hirdetés

Ma mai naptól kezdve előtölthető a Battleborn nyílt bétájának kliense, a 2K és a Gearbox Software pedig ezt a remek hírt egy igencsak informatív és kellően hosszú, több mint 12 perces trailerrel is megfejelte.

Bootcamp Trailer néven tették közzé a Battleborn legújabb előzetesét. A mókás videó komoly veszi feladatát és a ma megszokott apró információcsepegtetések helyett valóban bemutatja a játékban elérhető összes hőst és minden kipróbálható játékmódot is. Bárcsak más címektől is ilyen tartalmas előzetesekre számíthatnánk. Nézzétek meg hamar!

Ne felejtsétek el, hogy a Battleborn publikus, mindenki számára elérhető nyílt bétája április 8-án veszi kezdetét PlayStation 4-en, nem sokkal később, április 13-án pedig PC-n és Xbox One-on is elindul. Ti ki fogjátok próbálni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)