Hirdetés

Battleborn - infók a nyílt bétáról és a történetről

|

A készítők a bétateszt kezdésének időpontja mellett a Battleborn történetközpontú játékmódjáról is elárultak egy kicsit.

Hirdetés

Ma a 2K és Gearbox Software végre elárulta, mire is kell majd számítanunk, ha a Battleborn sztori módjára vetjük rá magunkat. Igazán érdekes módot választottak a történetmesélésre, mi nagyon kíváncsian várjuk, hogy mi fog végül kisülni az egészből.

A Battlebornban a Story Mode lényegében egy televíziós sorozat mintájára épül fel, ahol minden egyes epizód főszereplői a játékos és barátai által irányított Battleborn parancsnokok lesznek. Éppen ezért a készítők úgy tekintetnek a május 3-i dátumra, mint a játék első évadának premierjére. Az évad összes nyolc epizódot (plusz egy prológust) foglal magába. Az egyes részek önálló történetek lesznek, melyekben a hősök az utolsó csillag, Solus megmentéséért harcolnak. Mindebbe ti is bepillantást nyerhettek, ha megnézitek a most közzétett, a történetre fókuszáló előzetest.

Arra sem kell már sokáig várnotok, hogy kipróbálhassátok a játékot. A Battleborn nyílt bétatesztje a 2K és a Gearbox Software bejelentése alapján április 8-án veszi kezdetét PlayStation 4-en, valamint picivel később, egészen pontosan április 13-án indul el PC-n és Xbox One-on. Ebben a történet két epizódja, illetve a háromból két kompetitív többjátékos mód (Incursion és Meltdown) mellett mind a 25 játszható hős, az összes megszerezhető zsákmány és felszerelés elérhető lesz a résztvevők számára.

Kaptunk pár remek képet is a játékról, ezeket se felejtsétek el megnézni.

Ti ki fogjátok próbálni a nyílt bétát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)