Hirdetés

Battleborn - sok tartalom jön a megjelenés után

|

Játszható karaktereket ugyan ingyen kapunk majd a Battlebornhoz, de azért lesznek olyan tartalmak is, amikért fizetnünk kell a megjelenés után.

Hirdetés

A Battleborn háza tájáról eddig viszonylag ritkán csöpögtek az infók az újabb és újabb karakterek bemutatásán kívül, de a megjelenéshez közeledve persze a Gearbox alkotása körül is kezdenek felgyorsulni az események. A legújabb bejelentésből például körülbelül megtudhatjuk, mennyire lesz jó pénzügyi befektetés a MOBA-lövölde.

Randy Pitchford csapata ugyanis elárulta, hogy a játék megjelenésekor érkező 25 karakter mellé még öt játszható hőst megkapunk majd, ráadásul ingyenes frissítések keretében, amik hoznak új pályákat és játékmódokat is. Persze ha mindent szeretnénk a magunkénak tudni, a Battlebornban sem ússzuk meg a játék alapárának kifizetésével. Lesznek például kozmetikai cuccok dögivel, amik közül némelyik fizetős lesz, illetve érkezik öt DLC-csomag, amiket egy Season Pass-szel is megszerezhetünk. Ezekért egyesével öt dollárnak megfelelő összeget kér a kiadó, és mindegyikben lesz egy PvE küldetés (avagy Story Operation), illetve még exkluzív karakterkülsőket és animációkat találunk mellettük.

A Season Pass az ötször öt dollár helyett húsz dollárért adja az összes DLC-tartalmat, de a legkevesebb kiadással a Battleborn Gold Edition beszerzésével kaphatjuk meg a megjelenés után érkező cuccokat. Meséltek egyébként egy keveset az első, a megjelenés után érkező karakterről is, ő Alani lesz, akit a PS4-es nyílt béta játékosai ingyen megkapnak, ezzel megspórolva némi grindolást. A háttérsztorija szerint ő az Eldrid frakciót erősíti (ők kötődnek erősen a természethez) és ugyan gyógyítónak képezték, kényszerűségből harcossá kellett válnia.

Mit gondoltok, érdemes lesz beszerezni a fizetős küldetéseket is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)