Hirdetés

Battlefield 1 - még nyáron érkezik a 4K támogatás Xbox One X-re

|

Hamarosan még jobb látvány mellett élvezhetjük a lövöldét a Microsoft legerősebb konzolján.

Hirdetés

Soha nem késő, hogy egy játék még jobban nézzen ki, mint eredetileg. A 2016-os Battlefield 1 megjelenése után két évvel a DICE fejlesztői úgy döntöttek, hogy kihasználják a One X erőforrásait, és 4K támogatást biztosítanak a játéknak a konzolon.

Hirdetés

Várhatóan néhány héten belül megérkezik a Battlefield 1 nyári frissítése, és valószínűleg ezzel együtt jön az Xbox One X-támogatás is. Ezt a DICE nem erősítette meg, de nem lenne rossz ötlet összehangolni.

A játék PC-n natív 4K támogatással jelent meg, a PlayStation 4 Pro pedig felskálázott 4K-ra képes. A korábbiak figyelembevételével várhatóan a One X-en natív 4K-ban 30 fps-sel, illetve felskálázott 4K felbontáson 60 képkocka/másodperc képfrissítési sebesség mellett játszhatunk.

Ti örültök a frissítésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)