Hirdetés

Battlefield 1 - lesz dobozos változat, de nem mindenhol lesz benne lemez

|

Az EA úgy döntött, nem éri meg több millió példányban sokszorosítani a lemezt, így sokan kénytelenek lesznek letölteni a játékot.

Hirdetés

A Metal Gear Solid V esetében játszotta el a Konami, hogy mivel a játék fájljai nem fértek rá a lemezre, csak egy 8 megás Steam klienst másoltak a korongra, a többit a játékosoknak kellett letölteni. Hasonlóra készül most az EA is, csak ők még a klienst sem adják oda.

A kiadó megerősítette, hogy Észak-Amerikában nem lehet majd kapni a Battlefield 1-et PC-re lemezes változatban, a játékosoknak az egészet a netről kell letölteni. Ettől függetlenül dobozos változat persze lesz, a tokban azonban csak a játék kulcsa található, amivel be tudják regisztrálni az Origin rendszerébe.

Európában és az Egyesült Királyságban a jelek szerint megmarad a lemezes változat, aminek kifejezetten örülünk, figyelembe véve az itthoni internet-viszonyokat. Szép lassan valószínűleg mindenki átáll majd erre a módszerre, úgyhogy kezdjünk el mi is megbarátkozni a gondolattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)