Hirdetés

Az EA szerint jó döntés volt egyszerre kiadni a Battlefield 1-et és a Titanfall 2-t

|

Két AAA lövölde szinte egyidejű kiadás ugyanattól a kiadótól nem tűnik a legbölcsebb döntésnek, de az EA védi a dolgot. Szerintük ugyanis így mindenki megtalálja azt, amit keres.

Hirdetés

A legtöbb szakértő szerint iszonyatos ballépés volt egyszerre kidobni a Titanfall 2-t és a Battlefield 1-et. A vásárlók nem feltétlenül jártak olyan jól, lévén most két 60 eurós játékot kellene megvásárolniuk, ha mindent a megjelenéskor akarnak kipróbálni.

Legyünk őszinték, a közönség nagy része egy hónappal később már máshova teszi a pénzét, és nem a Titanfall 2-re fog költeni. Az Egyesült Királyságból érkező adatok szerint pedig az utóbbi cím nem is teljesít olyan nagyon jól, Andrew Wilson (EA igazgató) szerint azonban nincs semmi baj a fura megjelenési ütemezéssel.

"Szerintünk háromféle játékos létezik. Az egyik, aki szereti a Battlefield taktikusabb játékmenetét, és ők afelé fognak húzni. A másik, aki szereti a gyors, folyékony darálót, amit a Titanfall 2 garantál. Végül ott van, aki csak játszani akar a két legjobb lövöldével, és megveszi mindkettőt."

A Respawn nyilatkozata szerint a megjelenési dátum már régen kőbe volt vésve, és esély sem volt a változtatásra. Egyébként az első tesztek szerint nem is lett volna szükség több időre, mert a játék kifejezetten jól sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)