Hirdetés

Battlefield 1 - a nők is bevonulnak a következő DLC-ben

|

A Battlefield 1 - In the Name of the Tsar első artworkje megmutatja, az első világháborús orosz sereg melyik érdekessége kerül be a játékba.

Hirdetés

Ugyan a Battlefield 1 - In the Name of the Tsar csak a június eleji EA Playen mutatkozik be, egy kép erejéig már most megmutatták nekünk az orosz DLC egyik témáját. Ahogy a fenti képen láthatjátok, egy női katona került az első teaserre.

Ahogy az a tankokkal, vagy éppen a fegyverarzenál jelentős részével történt a Battlefield 1-ben, a készítők itt is egy, a valós történelmi tényeket híven tükröző, de a frontok mindennapjait alig érintő jelenséget nagyítottak fel. Az orosz hadsereg tényleg állított fel női alakulatokat, de a kőkemény kiképzésben részesített "halálzászlóaljak" csupán néhány alkalommal vettek részt tényleges harci cselekményekben, mivel nem sokkal az oroszok kiugrása előtt, 1917 tavaszán hozták őket létre. A képet elnézve a Battlefield 1-ben más lesz a helyzet és gyakrabban választhatjuk a felfegyverzett nőket. Hogy ezen kívül mit hoz a DLC, nagyjából két hét múlva megtudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)