Hirdetés

Battlefield 1 - mikrotranzakciók nélkül ma már nincs játék

|

Az EA feje megerősítette, hogy a Battlefield 1-ben is lesznek mikrotranzakciók, de természetesen hangsúlyozták, hogy ezúttal sem pay-to-win megoldásokról van szó.

Hirdetés

Valószínűleg senki nem lepődött meg rajta, hogy a Battlefield 1 teljes árán felül különböző extrákért is fizethetünk majd játékon belül. Ezt most maga Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója erősítette meg a befektetőknek.

Wilson elmondta, hogy két dologra koncentrálnak a mikrotranzakciók kapcsán: egyrészt, hogy olyan tartalmat állítsanak elő, ami valóban érdekli a játékosokat és hozzátesz az élményhez, másrészt pedig hogy megadják a játékosoknak a választás lehetőségét, ugyanis semmiképp nem szeretnék, ha ezek a dolgok kötelezőek lennének.

A mikrotranzakciók mellett "makro monetizációs lehetőségek" is szóba jöttek, mint a nagyobb tartalmi frissítések, pályacsomagok és hasonlók. Az EA már most a FIFA Ultimate Teamhez hasonlítja a Battlefield 1-et, ugyanis szeretnék, ha a játékosok a legtöbbet hozhatnák ki a saját karakterükből. Ennek nem feltétlen örülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)