Hirdetés

Battlefield 1 - lesznek újdonságok a bétában

|

Elkezdődtek az előkészületek a Battlefield 1 nyílt bétája kapcsán, amiben nem csak azt próbálhatjuk ki, amit az alfatesztelők láthattak. Másfelől aki hamarabb szeretne játszani, annak most érdemes feliratkoznia az EA hírlevelére.

Hirdetés

Hamarosan ismét megmutatja magát a Battlefield 1, a várakozások szerint pedig az először a gamescom alatt levetített trailert nem sokkal követi majd a nyílt béta is. Mint kiderült, a nyilvános tesztben találunk majd új tartalmakat az E3-on látottakkal megegyező alfateszthez képest.

De nem csak azzal készülhetünk a nyílt tesztre, hogy azt találgatjuk, ez egy új pálya, fegyverek, járművek, vagy éppen egy új játékmód lesz-e majd. Ugyanis a Battlefield 1 készítői mindenkit arra biztatnak, hogy iratkozzanak fel a Battlefield Insider néven futó hírlevelükre. Aki ezt megteszi, annak nem csak különböző jutalmakat ígérnek, hanem azt is, hogy előbb kezdhetnek neki a bétának. Hogy ez minél gördülékenyebben menjen, az eddig feliratkozott játékosok kiválaszthatják a program oldalán, melyik platformon lövöldöznének a bétában, amit érdemes végigcsinálni, ha várjátok a játékot.

Ti hogyan készültök a Battlefield 1 bétájára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)