Hirdetés

Ha még nem próbáltad ki a Battlefield 1-et, holnap még megteheted

|

Holnap lesz a Battlefield 1 nyílt bétájának utolsó napja, amire akkor is érdemes visszatérni, ha eddig csak néhány órára néztetek be a frontra.

Hirdetés

Minden bizonnyal hamarosan kapunk egy tekintélyes statisztikát arról, mennyien vettek részt a Battlefield 1 nyílt bétájában, viszont ne szaladjunk ennyire előre, mert még nem ért véget a rázós rajtot vett teszt. Holnap, azaz szeptember 8-án még nyüstölhetitek a játékot, az utolsó hajrát pedig egy kicsit izgalmasabbá tette a DICE.

A szabad próbalehetőség lezárásaként ugyanis feloldanak minden egyes fegyvert és kütyüt, amit betettek a bétába, így kipróbálhatjuk azokat a cuccokat is, amikhez az eddigi meccseink során nem léptünk elég szintet. A mi első Battlefield 1-es benyomásainkat továbbra is elolvashatjátok itt, de persze annál semmi sem ért többet, ha ti magatok kóstoltok bele az élménybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)