Hirdetés

Battlefield 1 - ingyenes lesz a teljes Premium Pass

|

A DICE sorban dobálta egyesével a Battlefield 1 DLC-it, de aki lemaradt, most mindent bepótolhat.

Hirdetés

A héten kezdetét veszi a Battlefield V nyílt bétája. Néhányan már mától játszhatnak, de a többieknek is csak csütörtökig kell várni, hogy aztán egészen szeptember 11-ig próbálgassák, milyen lesz az idén megjelenő új rész.

Hirdetés

A béta végeztével, szeptember 11. és 18. között a Battlefield 1 játékosai ingyen férhetnek hozzá a Premium Passhoz, ami négy DLC csomagot foglal magában, bennük összesen 16 pályával, jó néhány új móddal, fegyverekkel, járművekkel és elit kasztokkal. Aki ezen a héten behúzza a bérletet, örökre megtarthatja. Keressétek majd az Originen, a PlayStation Store-ban és az Xbox Store-ban, ha eljön az idő.

A Battlefield V kisebb halasztás után november 20-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)