Hirdetés

Battlefield 1 béta - tesztelik a szervereket, ne lepődjetek meg, ha leáll

|

Nagy a pörgés a DICE háza táján, a Battlefield 1 bétája olyan tömegeket mozgatott meg, hogy még a szerverek sem bírták. A fejlesztők közben igyekeznek felkészülni a megjelenés napjára.

Hirdetés

Eddig hatalmas népszerűségnek örvend a Battlefield 1 bétája - annyian kezdtek el játszani, hogy nem csak a BF1, hanem más EA-játékok szervereit, de még az Origint is belassította a túlterhelés. A fejlesztők azonban nem tétlenkednek, az október 21-ei megjelenésre igyekeznek megfelelően stabil szervereket biztosítani.

A Battlefield hivatalos Twitter-fiókján keresztül jelentették be, hogy a BF1 szerverein stresszteszteket hajtanak végre, hogy a jövőben megelőzzék az esetleges túlterhelést.

Így ha esetleg ma valaki egy ideig nem tud belépni vagy  meccset találni, ne lepődjön meg, jelenleg is folyik a szerverek tesztelése.

Ezen kívül kisebb módosítások is kerültek a játékba - a Rush és a Conquest módokból is kivették a visszaszámlálást. Conquestben a győzelemhez 300 pontot kell elérni, Rushban pedig csak a "ticketek" számítanak.

A béta még ezen a héten csütörtökig tart, nektek eddig hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)