Hirdetés

Battlefield 1 - újabb ízelítő az egyjátékos kampányból

|

Egy most közzétett, félperces videóban a britek partraszállásáról szóló küldetés mutatja meg magát.

Hirdetés

A Battlefield 1 öt fejezete közül a The Runner során a brit sereg egy tagjaként veszünk részt az ottománok hazájának ostromában. Mint azt korábbi videókban is láthattuk, nem csak egy névtelen katona szerepében daráljuk az ellenfeleket, egy fontos, súllyal bíró és érdekes történetet ismerhetünk meg.

A fenti előzetes csak egy rövid ízelítő, de nem kizárt, hogy hosszabb videót is kapunk még később. Nincs már sok hátra a megjelenésig, de az EA marketingesei nem fognak pihenni, az biztos. Nemrég bemutatták az első, teljesen a kampányról szóló trailert, majd megnézhettük az első 12 percet is. Utóbbi megtekintését nyilván csak saját felelősségre ajánljuk.

A Battlefield 1-re október 21-ig kell várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)