Hirdetés

Battlefield 1 - ezt is sikerült feltörni

|

Újabb játék esetén sikerült a kalózoknak legyűrnie a Denuvo védelmet.

Hirdetés

Most valószínűleg elég kényelmetlen lehet a Denuvónál dolgozni. Mondjuk akárhányszor hír jött arról, hogy sikerült a védelmet megkerülni, a cég mindig azzal védekezett, hogy sosem ígért feltörhetetlenséget, és ha csak öt napig is sikerül hátráltatni a kalózokat, már megérte, ezért lehet, hogy a Battlefield 1 feltörése sem kavarja fel őket nagyon.  

A CPY csapata volt az, amely alig több mint három hónappal a megjelenés után rájött, hogyan lőheti ki a játékból a Denuvót, és hogyan kerülheti meg az Origint. A tört változattal nyilván csak az egyjátékos mód érhető el, multizni továbbra is csak az tud, aki megveszi a játékot eredetiben. Ezt LAN-támogatás hiányában nem is lehet áthidalni, az online funkciók egyáltalán nem működnek. 

Bár a Denuvo még nem nyilatkozott, valószínűleg valami a fentihez hasonló magyarázattal szolgálnak majd, ha egyáltalán bármit mondanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)