Hirdetés

Battlefield 1: Turning Tides - megvan, mikor jönnek a tartalmak

|

Stílusosan több hullámban érkeznek a Battlefield 1 Turning Tides DLC-jének újdonságai.. Megtudtuk, mit mikor kapunk meg.

Hirdetés

Elnyújtja az EA a Battlefield 1 új tartalmainak megjelentetését; a Turning Tides egyik felét idén, a másikat csak jövőre kapjuk meg.

Hirdetés

Mivel tegnap már kiszivárgott, nem ért annyira nagy meglepetésként senkit, hogy december 11-én jön az első adag kontent. Két pálya, a Cape Helles és az Achi Baba jön ekkor, amik az új Operation során is szerepet kapnak. Megjelenik továbbá az Infiltrator elit kaszt, hat fegyver, és egy L-osztályú rombolóhajó.

Januárban jön a következő felvonás a Zeebrugge és Heligoland pályákkal. A királyi tengerészet tagjai is beszállnak ekkor.

További tartalmak is várhatók még mindezek előtt. November 27-étől a Suez pályán is játszható lesz a Frontlines mód, november 22. és december 6 között pedig a Fall of Empires Operation kampány válik elérhetővé, ami a Conquer Hell és az Iron Walls operationök kombinációja. Ezeknek minden BF1-tulaj örülhet, nem kell premiumosnak lenni hozzá.

Ti hogy álltok most a Battlefield 1-gyel? Játsszátok még, vagy már áttértetek valami másra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)