Hirdetés

Battlefield 1943 - Iwo Jima

|

Megnézhetjük, hogy fest az Iwo Jima-i harc a DICE letölthető multiplayer játékában.

Hirdetés

A lenti trailer ugyan igen szépre sikeredett, ám ott hibádzik a dolog, hogy hogy kerül a Battlefield 1943 pályái közé az 1945-ben zajlott Iwo Jima-i ütközet. De ne akadjunk fel ilyen apróságon, a lényeg hogy ezt is kipróbálhatjuk, hamár a DICE ilyen jószívű.

Iwo Jima csak egy a három harctér közül, amin a Battlefield 1943-ban játszhatunk, a másik kettő Guadalcanal és Wake Island. Wake Island jelenléte szintén meglepő, ugyanis az a csata meg 1941. decemberében zajlott. A DICE emberei vagy hiányoztak történelem órákról, vagy szándékosan raktak 2 évvel korábbi és későbbi csatákat. A játék júniusban jelenik meg az Xbox Live Arcade és Playstation Network rendszerén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)