Hirdetés

Battlefield 1943: Pacific készülget?

|

Más kiadókhoz hasonlóan az EA is szép felhozatallal készül az idei Comic Con-ra. Előfordulhat, hogy nagyon meglepődünk.

Hirdetés

A New Yorkban február 6. és 8. között megrendezett Comic Con a képregények iránt fanatikus rajongást érző egyedek mellett a témába illő filmek, játékok és egyéb termékek között három napon át úgy érezhetik, megtértek teremtőjükhöz, és ez maga a Paradicsom.
Ez Electronic Arts pavilonjánál bemutatásra kerül a Dragon Age, a BattleForge, a Spore, a Battlefield Heroes, a Godfather 2, a Burnout: Paradise és a Warhammer Online.
Ennél azomban jóval érdekesebb, hogy szombaton Battlefield 1943: Pacific képeslapokat kezdenek osztogatni. Mondanom sem kell, azonnal megindultak a találgatások: egyesek bizton állítják, hogy PS3-ra és X360-ra érkező konzolos, mások pedig, hogy PC-s cuccról van szó. A lényeg, hogy mindenki egy nagy bejelentésre számít. Amint kiderül, miről szól a kisharang, azonnal tudatjuk Veletek is.

Illusztráció

battlefield1942.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)