Hirdetés

Battlefield 2142-es spyware botrány!

|

Bombaként robbant az Interneten a hír, hogy a Battlefield 2142-ben állítólag beépített spyware található, legalább is a Worthplaying híre szerint.

Hirdetés

A játékot külföldön már lehet kapni pár boltban és a dobozokba csúsztatott papírdarabka arra figyelmezteti a vásárlókat, hogy egy "monitoring software" figyeli a felhasználót, ami olyan "anonim" információkat küldd el központi szerverre, mint az IP számod, a szörfölési szokásaid és ezek aztán különféle cégekhez jutnak el, akik a játékon belül reklámokat nyomatnak az arcodba. Hogy ez konkrétan hogyan működik, és pontosan mennyire igaz, illetve mit is tervezett vele az Electronic Arts, arról nyílván fogunk még hallani, mert egészen biztosan reagálni fognak rá...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)