Hirdetés

Battlefield 3: A DICE komoly DLC-s terveket szövöget

|

A fejlesztők a megjelenésre koncentrálnak, de gondolnak a jövőre is.

Hirdetés

Napjaink játékvilágának jelentős része a DLC-ken nyugszik, változó tartalmi értékekkel és játékélménnyel. A Battlefield 3 kapcsán a DICE-nak is masszív tervei vannak a DLC-ket illetően, hasonlóan ahhoz a metodikához, amit a Call of Duty is követett. Lars Gustavsson, creative director elmondta, hogy az operatív csapatuk igen komolyan gondolja a DLC-k tervét.

Számos elképzelésük van, de őt idézve: "aki még a megjelenés előtt arra koncentrál, hogy mi lesz utána, annak komoly gondjai vannak". Nem valószínű, hogy ezt magyarázni kellene, mert egyértelmű, hogy szerinte előbb jöjjön ki egy normális játék, és csak utána lehet gondolkodni a kiegészítőkön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)